Vakantiehuis Nunspeet

Verscholen in de Veluwse bossen vind je Bospark De Vossenberg.  Ga voor een heerlijke en rustgevende vakantie in een vakantiehuis in Nunspeet. Vanaf je vakantiehuis ga je zo de natuur in. Zie jij jezelf al heerlijk wandelen langs het Veluwemeer? En naast prachtige vakantiehuizen heeft ons vakantiepark nog veel meer...

Sfeervol vakantiehuis in Nunspeet

Op ons vakantiepark vind je 6 vakantiehuizen die van alle gemakken voorzien zijn. Wanneer je met 4 tot 6 personen van plan bent een vakantiehuis in Nunspeet te boeken zit je goed op Bospark De Vossenberg. Wanneer wij bedoelen dat jouw vakantiehuis helemaal compleet is bedoelen wij ook echt compleet. Je kan hierbij denken aan meerdere slaapkamers, een moderne inrichting, een keuken met vaatwasser en oven en een mooie badkamer. En vergeet je prachtige tuin met terras niet! Je ontbijt was nog nooit zo lekker in de ochtendzon in het bos.

Tip: De Oude Vos is een topaccommodatie op ons Bospark. Gooi de openslaande deuren open en het genieten kan beginnen!

Boek nu

Faciliteiten op ons unieke Bospark

Om jouw verblijf in je vakantiehuis in Nunspeet zo aangenaam mogelijk te maken zorgen wij voor de beste faciliteiten. Heb je geen zin om te koken (wat begrijpelijk is op vakantie) dan helpen we je graag uit de brand! Bij Eetcafé BUITEN kan je heerlijk uiteten. Laat jezelf en je gezin in de watten leggen door ons personeel, er staat hoe dan ook iets op de menukaart wat jullie lekker vinden. Eet je liever in je accommodatie? Je kan het eten ook afhalen. Dat is net zo makkelijk natuurlijk.

En dat is nog lang niet alles, want op ons vakantiepark op de Veluwe kan je ook fietsen huren (voor als je deze vergeten bent) en voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Zo kunnen zij zich vermaken in één van de speeltuinen en is er geregeld een animatieteam aanwezig. En wil je zelf sportief bezig blijven? Huur dan een baan in de tennishal.

Ontdek de Veluwe vanaf je vakantiehuis (en meer!)

Natuurlijk weet je dat de Veluwe een schitterend stuk natuur van Nederland is, maar weet je ook dat de Veluwe veelzijdig is? Er is ontzettend veel te doen vanaf jouw vakantiehuis in Nunspeet. Voor een actieve vakantie zijn de mogelijkheden eindeloos. Pak de fiets of trek de wandelschoenen aan en ga op pad. Wil je de Veluwe in 1 dag ontdekken? Volg dan de fietsroute "Een dagje Veluwe". Deze route brengt je langs de leukste dorpen, historische gebouwen en natuurgebieden.

Hou je van cultuur? Dan zit je goed vanaf je vakantiehuis in Nunspeet. Naast dat er in de buurt leuke en culturele dorpen zijn is het aanbod aan musea ook groot. In Nunspeet zelf vind je bijvoorbeeld het Noord-Veluws Museum. Hier vind je de mooiste kunstwerken van Noord-Veluwse kunstenaars. Je hoeft helemaal niet ver weg van ons vakantiepark op de Veluwe om een hele leuke dag te beleven.

Ontdek alles in de omgeving

Schitterend vakantiehuis in Nunspeet

Lodges en safaritenten

Naast een vakantiehuis in Nunspeet hebben wij nog veel meer accommodaties op Bospark De Vossenberg. Ga bijvoorbeeld voor een (bos) Lodge. Er zijn heel veel lodges beschikbaar voor 2 tot 6 personen.

Op onze glamping staan 2 Boslodges voor 2 personen. Elke Lodge heeft een eigen badkamer. Hoe luxe is dat! Uiteraard zijn de Lodges verder van alle gemakken voorzien zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van de rust, de bossen en jouw prachtige verblijf.

Boek nu jouw verblijf

Wanneer kom jij naar de Veluwe?

Een vakantie in een vakantiehuis in Nunspeet is niet alleen uniek vanwege de ligging, maar ook vanwege de vele mogelijkheden die er zijn in de omgeving. Beleef de vakantie precies zoals jij voor ogen hebt en kom naar de Veluwe. Wij ontvangen je met open armen en kunenn niet wachten om je te begroeten. Zien we jou snel?

Boek dan hier je vakantie