Voor een fijn verblijf voor iedereen

Parkvoorwaarden

Afval en milieu
De milieustraat vind je nabij onze receptie. Hier kan je glas, papier en klein chemisch afval deponeren in de daarvoor bestemde bakken. Restafval (uitsluitend in afgesloten vuilniszakken) en groen tuinafval kan je deponeren in de daarvoor bestemde containers.

Auto’s
Auto’s zijn op ons park toegestaan, maar let wel op: stapvoets rijden! Tevens dien je jouw auto op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen te parkeren en niet bij de accommodatie. De parkeerplaatsen zijn terug te vinden op de plattegrond.

Animatie
We bieden een eigentijds animatieprogramma aan. Dit is sinds 2021 een aangepast programma waarbij de kinderen leuke gadgets, sport- en spelmaterialen kunnen lenen in de ‘Vossenclub’ waarmee ze unieke Vossenmunten kunnen sparen tijdens het verblijf.

De uitleen van de ‘Vossenclub’ is dagelijks via de receptie geopend!

Bezoek en logees
Bezoek en logees dienen aangemeld te worden bij de receptie. (zie voor de tarieven het uitgebreide overzicht verder in deze brochure)

Eetcafé buiten
Wij zijn in het seizoen ieder weekend geopend. In het hoogseizoen hanteren wij ruimere openingstijden. Deze zijn aangegeven bij de horecagelegenheid en bij de receptie, tevens is er de mogelijkheid om te pinnen.

Fietsverhuur
Op ons park bestaat de mogelijkheid fietsen te huren. Wel dien je deze vooraf te reserveren (tevens mountainbikeverhuur mogelijk).

Gasflessen
Bij de receptie zijn gasflessen te koop (tarieven variëren n.a.v. de inkoopwaarde gas).

Huisdieren
Op ons park zijn honden niet toegestaan. Andere huisdieren graag in overleg laten verblijven.

Internet
Bij de receptie is een internetpakket te huur die je toegang verschaft tot onze internetverbinding. De kosten voor dit pakket zijn € 2,50 per dag.

Speelfaciliteiten
Onze speelfaciliteiten op ons groene, overzichtelijke terrein zijn uitdagend en eigentijds en worden doorlopend uitgebreid en/of vernieuwd. Daarnaast hebben wij in het hoogseizoen een pop-up indoorspeelhal. Voor de oudere kinderen is er een recreatieveld met voetbal en basketbalmogelijkheden. Het betreden van onze speelgelegenheden is geheel op eigen risico en wij adviseren je om kleine kinderen altijd onder toeziend oog te laten spelen.

Receptie
Onze openingstijden in het seizoen zijn:
maandag t/m zaterdag       9.00 uur – 12.00 uur en van 14.00 uur – 17.00 uur.
zondag                                        10.00uur – 12.00uur en van 14.00 uur – 17.00 uur.

Aangepaste openingstijden staan vermeld bij de receptie. Bij de receptie is er gelegenheid tot pinnen.

Rusttijd
Vanaf 23.00uur dient het rustig te zijn op het park. Houd alstublieft rekening met elkaar, respecteer ieders rust en bezorg een ander geen overlast!

Recronlid
Wij zijn sinds jaar en dag Recronlid en leveren Algemene Recronvoorwaarden.

Slagboom
De slagboom werkt met een aparte slagboompas. Bij incheck vragen wij een borg van € 10,00 waarvoor je een sleutel in bruikleen krijgt. Er kan maar 1 auto per sleutel bediend worden. De slagboom is in werking tussen 7.00 uur en 23.00 uur, daarna kun je het terrein niet meer betreden met jouw auto, eraf kan altijd!

Sanitaire voorzieningen
Het sanitair gebouw is uitgerust met comfortabele douchecabines en ruime toiletvoorzieningen. Naast de gebruikelijke voorzieningen is hier tevens een aparte familiebadkamer met bubbelbad en een aparte ruimte met infra-roodsauna. Aan de achterzijde van het pand is er een milieuvriendelijke en hygiënische gelegenheid voor het legen van jouw chemisch toilet. De sanitaire voorzieningen zijn dag en nacht geopend tijdens ons seizoen, van 1 april t/m 31 oktober.

Vertrek
Voor de vertrekdag van kampeermiddelen geldt: vertrek voor 12.00 uur. Indien er geen nieuwe gasten arriveren is het mogelijk tegen een gereduceerd bedrag langer te verblijven.
De bungalows en chalets dienen op de dag van vertrek voor 10.00 uur te zijn verlaten. Wil je ’s morgens voor 9.00 uur ons park verlaten? Reken dan de avond ervoor bij ons af. Dit geldt ook voor het inleveren van de slagboomsleutel.

Wasserette
In de wasserette staan wasmachines en een droger. Bij de receptie kan je een wasset kopen, de kosten hiervan staan vermeld op de prijslijst. Volg de aanwijzingen in de wasserette voor de bediening van de machines.