Voor een fijn verblijf voor iedereen

Parkvoorwaarden

Afval en milieu
De milieustraat vind je nabij onze receptie. Hier kan je glas & papier deponeren in de daarvoor bestemde bakken. Restafval (uitsluitend in afgesloten vuilniszakken) en groen tuinafval kan je deponeren in de daarvoor bestemde containers.

Auto’s
Auto’s zijn op ons park toegestaan, maar let wel op: stapvoets rijden! Tevens dien je jouw auto op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen te parkeren en niet bij de accommodatie. De parkeerplaatsen zijn terug te vinden op de plattegrond.

Animatie
We bieden een eigentijds animatieprogramma aan waarbij de kinderen leuke gadgets, sport- en spelmaterialen kunnen lenen in de ‘Vossenclub’ waarmee ze unieke Vossenmunten kunnen sparen tijdens het verblijf.

De uitleen van de ‘Vossenclub’ is tijdens de openingstijden van onze receptie geopend. Check even de site voor meer info!

Binnen & Buiten spelen: Yeahhhh tijdens jullie verblijf op ons bospark kunnen de kinderen (gratis) overdekt spelen op De Vossenberg in onze pop-up binnenspeeltuin. Je creatief uitleven in de boshoek, kastelen bouwen met levensgrootte legoblokken of heerlijk springen op een springkussen. Elk jaar geopend vanaf de meivakantie tot en met eind augustus! Maaar dat is nog niet alles, buiten is het vertier nog veel groter. Skelters, mega trampoline en toffe natuur waterspeeltuin in de buurt van ons eetcafé BUITEN maken de pret compleet. Leef je lekker uit bij ons in het bos!

BBQ & open vuur
Het is verboden om op ons bospark open vuur te stoken. Het gebruik van een BBQ is toegestaan mits deze op ruime afstand staat van bomen en struiken. De BBQ mag niet op veranda worden geplaatst (bij droog weer of gemeentelijk verbod moeten we helaas hierop anticiperen). Niet altijd even makkelijk om een BBQ tijdens je vakantie te organiseren. Hier hebben wij een oplossing voor gevonden: je huurt bij ons een goed uitgeruste draagbare BUCCAN BBQ inclusief zakje kolen & aanmaakblokjes. Check even onze site voor de mogelijkheden!

Bezoek en logees
Bezoekers dienen aangemeld te worden bij de receptie.

Brandveiligheid: tips & tricks
In geval van brand: · Probeer een kleine brand in of bij de accommodatie waar mogelijk zelf te blussen. Lukt dat niet of bij twijfel: bel 1-1-2 · Meld de brand bij onze receptie, zij pakken dit verder op. · Blijf kalm & waarschuw waar mogelijk andere gasten. · Verlaat via de kortste weg de accommodatie en controleer of iedereen buiten is. · Bij een grotere calamiteit: ga direct naar de aangegeven verzamelplaats voor bij het hoofdgebouw. · Wacht op de brandweer en meld bijzonderheden.

Fietsverhuur
Op ons park bestaat de mogelijkheid fietsen te huren. Wel dien je deze vooraf te reserveren (tevens mountainbikeverhuur mogelijk).

Huisdieren
Op ons park zijn honden niet toegestaan. Andere huisdieren graag in overleg laten verblijven.

Inchecken
Onze reguliere inchecktijd is vanaf 15.00 uur. Bij aankomst mag je je melden bij onze receptie voor het afhalen van de slagboompas. Onze receptie is dagelijks gesloten van 12.00 uur tot 14.00 uur.

Onze reguliere uitchecktijd is uiterlijk 10.00 uur, wens je later uit te checken vraag ons even naar de mogelijkheden voor een Late Check-out!

Parkeren graag uitsluitend op de daarvoor bestemde plaatsen, vaak mogelijk bij je eigen accommodatie. Je huisdier, hoe lief ook..., kunnen wij op ons park helaas NIET toelaten.

Internet
Even de mail checken, foto’s doorsturen of een spelletje spelen op de telefoon? Maak gebruik van onze internetverbinding.

Elke accommodatie heeft de beschikking over een goed Wifi-netwerk, met een eigen internetaccount van maximaal 5 GB per 24 uur per accommodatie.

Receptie
Onze openingstijden:

maandag t/m zaterdag

9.00 uur – 12.00 uur

en van 14.00 uur – 17.00 uur.

zondag                                   

op afroep

(in het hoogseizoen geopend)

Aangepaste openingstijden staan vermeld bij de receptie. Bij de receptie is er gelegenheid tot pinnen.

Rusttijd
Vanaf 23.00 uur dient het rustig te zijn op het park. Houd alstublieft rekening met elkaar, respecteer ieders rust en bezorg een ander geen overlast!

Recronlid
Wij zijn sinds jaar en dag Recronlid en leveren Algemene Recronvoorwaarden.

Uitchecken
We hopen dat je een heerlijk verblijf hebt gehad in ons bos! Waar kan je ons een groot plezier mee doen? · Even de bezem (of stofzuiger) door de accommodatie · Alle ramen zijn dicht? · Het bedlinnen van de bedden halen (matrasmoltons & dikke moltonhoezen van de kussens laten zitten aub) · De vaat gewassen in de kastjes (vaatwasser graag leeg achterlaten) · Het huisvuil kan je kwijt in onze milieustraat voor bij ons hoofdgebouw. · De sleutel & slagboompas bij de receptie brengen (op zondagen -buiten het hoogseizoen- in de daarvoor bestemde brievenbus bij de receptie deponeren).

Wasserette
In de wasserette staan wasmachines en een droger. Bij de receptie kan je een wasset kopen. Volg de aanwijzingen in de wasserette voor de bediening van de machines.