Ontdek de groene omgeving

Natuur

Bosmeer De Zandenplas

Bosmeer De Zandenplas

Op korte loopafstand

Op korte loopafstand gelegen van De Vossenberg vind je te midden van de bossen Bosmeer De Zandenplas. Voorzien van heerlijke zandstranden, horeca en speelfaciliteiten voor de kinderen.
Veluwemeer

Veluwemeer

Op 10 minuten autoafstand

Bij Het Veluwemeer kan je heerlijk zonnebaden, zwemmen óf zelfs surfen op een apart surfstrand. Op slechts 10 minuten rijden vanaf ons park.
Veluwe-transferium

Veluwe-transferium

Zeker een bezoekje waard

Op ca. 15 minuten lopen tref je het bezoekerscentrum van De Veluwe. Leuk voor jong en oud; een kabouterroute in het achtergelegen bosgebied en een uitkijktoren met mooie klim.
Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

5.500 hectare aan bijzondere natuur

Heidevelden, zandverstuivingen en naaldbossen... In Nationaal Park De Hoge Veluwe kijk je je ogen uit. Het is hier schitterend. Misschien kom je wel oog in oog te staan met een hert of wilde zwijnen!
Boswachterij Speulderbos

Boswachterij Speulderbos

Wandelen door een echt oerbos

Eeuwenoude eikenbomen, kromme bomen en mooie dennenbomen. In het Speulderbos kom je het allemaal tegen! Daarnaast heb je ook de kans om een das, edelhert of wilde zwijnen tegen te komen.
Wild Spotten

Wild Spotten

Speuren en ontdekken!

Ga op zoek naar sporen van wilde dieren zoals edelherten, wilde zwijnen, dassen en damherten. Mooie observatiepunten zijn Enkhout, 't Eperholt en Kinderbelevingspad het Hertenpad.