Genieten van heerlijk eten en drinken

Culinair

Boslounge

Boslounge

Genieten op het park

Voor een heerlijke borrel met hapjes hoef je niet van het park af! Op ons Bospark kan je terecht in onze Boslounge. Of kom genieten van een fijne verse bak koffie op ons terras.

De Roskam

De Roskam

Het oudste horecapand van Nunspeet

Geniet van een sfeervol diner bij De Roskam in de winkelstraat van Nunspeet. Een historisch pand met een gezellig buitenterras. Een kaart vol lekkere hapjes en drankjes.
Brasserie Floor

Brasserie Floor

Dé plek na een wandeling of fietstocht

Bij het Veluwse Epe kan je na een lange fietstocht of wandeling lekker neerploffen op het terras of het fijne restaurant. Je wordt hier verrast door heel veel lekkere recepten.
At Sea

At Sea

Aan het Veluwemeer

Een zeer toffe plek, prachtig gelegen aan het Veluwemeer. At Sea in Dronten is zeker een aanrader om eens te bezoeken. Bij lekker weer zit je hier met de voetjes in het zand te genieten van je drankje.
Lucca

Lucca

Op z'n Italiaans genieten

Aan de haven van Elburg kan je de Italiaanse keuken proeven bij Lucca. Hier wordt met passie gekookt en dat proef je! De heerlijkste gerechten worden voor je op tafel gezet.
Dikke Dirck

Dikke Dirck

Gezellig eten op een kleurrijke plek

Bij Dikke Dirck in Harderwijk gaat het echt om gezellig eten met vrienden en familie. Op deze plek voel je je direct thuis. Van iedere gang kan je bourgondisch genieten.