Héél veel plezier beleven

Speelfaciliteiten

Onze kleine vakantiegasten kunnen zich goed vermaken op alle speeltoestellen of in de grote zandbak. Zo maak je snel vakantievrienden!

Lekker spelen, klimmen, klauteren... dat kan op alle speeltoestellen op ons park! De speeltoestellen liggen centraal bij elkaar en in de buurt van onze horecagelegenheid. 

De oudere kinderen vermaken zich goed op het recreatieveld met sportmogelijkheden terwijl de kleintjes klimmen in de toestellen of spelen in de zandbak. Ook beschikken wij over een leuke trampoline-hoe met professionele Elite Berg trampoline. 

Pak ook één van onze toffe Berg skelters en scheuren maar!

Overdekt spelen met de pop-up binnenspeeltuin

Yeahhh ook kunnen de kinderen weer (gratis) overdekt spelen op De Vossenberg in onze pop-up binnenspeeltuin. Je creatief uitleven in de boshoek, kastelen bouwen met levensgrootte legoblokken of heerlijk springen op een springkussen, dit alles en nog veel meer is mogelijk in onze pop-up binnenspeeltuin. Ook voor de kleinere kinderen is er een aparte peuterzone aanwezig met softplay dieren. Ons Pop-up binnenspeeltuin is elk jaar geopend vanaf de meivakantie tot en met eind augustus.

Openingstijden juli & augustus: vanaf  maandag 11 juli dagelijks van 15.00 – 17.00 uur
(bij slecht weer ruimere openingstijden)