Héél veel plezier beleven

Speelfaciliteiten

Onze kleine vakantiegasten kunnen zich goed vermaken in de toffe natuur speeltuin. Zo maak je snel vakantievrienden!

Lekker spelen, klimmen, klauteren... dat kan in de toffe natuurspeeltuin op ons park! Je treft er een toffe waterspeelplaats, een spannend klim en klauterparcour maar natuurlijk kan je ook heerlijk 'old school' op de wipwap of schommelen. Wij hebben ervoor gekozen te werken met prachtig Robiniahout, zodat de speeltuin voledig opgaat in het groen van ons bos. De speeltoestellen liggen heel centraal bij elkaar tegenover ons Eetcafe BUITEN, dus u lekker aan een kopje koffie terwijl je kids klim, klauteren aan de overkant!  

De oudere kinderen vermaken zich goed op het recreatieveld met sportmogelijkheden terwijl de kleintjes klimmen in de toestellen of spelen in de zandbak. Ook tref je er aan de andere kant van ons bospark een leuke trampolinehoek met een professionele Elite Berg trampoline. 

Pak ook maar eens één van onze toffe Berg skelters (vrij te gebruiken voor onze gasten) en scheuren maar!

Overdekt spelen met de pop-up binnenspeeltuin

Yeahhh ook kunnen de kinderen (gratis) overdekt spelen op De Vossenberg in onze pop-up binnenspeeltuin. Je creatief uitleven in de boshoek, kastelen bouwen met levensgrootte legoblokken of heerlijk springen op een springkussen, dit alles en nog veel meer is mogelijk in onze pop-up binnenspeeltuin. Ook voor de kleinere kinderen is er een aparte peuterzone aanwezig met softplay dieren. Ons Pop-up binnenspeeltun is elk jaar geopend vanaf de meivakantie tot en met eind augustus, daarnaast bieden we in deze periode ook hele toffe animatie-activiteiten aan!