Héél veel plezier beleven

Speelfaciliteiten

Onze kleine vakantiegasten kunnen zich goed vermaken in de toffe natuur speeltuin. Zo maak je snel vakantievrienden!

Lekker spelen, klimmen, klauteren... dat kan in de toffe natuurspeeltuin op ons park! Je treft er een mooie waterspeelplaats, een spannend klim- & klauterparcour maar natuurlijk kan je ook heerlijk 'old school' op de wipwap of schommelen. Wij hebben ervoor gekozen te werken met prachtig Robiniahout, zodat de speeltuin volledig opgaat in het groen van ons bos. De speeltoestellen liggen heel centraal bij elkaar tegenover onze Boslounge, dus jij kan lekker aan een kopje koffie terwijl je kids klimmen en klauteren aan de overkant!  

Balletje Jeu de boules gooien, ook dat is mogelijk! We hebben voor jong en oud een echte 'franse'baan gemaakt, tussen de Leilindes waan je je zomaar in Zuid France. Geen eigen ballen mee, geen probleem, je kan gratis sets lenen in onze receptie. 

Ook de oudere kinderen vermaken zich goed op het recreatieveld met sportmogelijkheden, zoals een voetbalveldje. Ook tref je hiernaast een leuke trampolinehoek aan met een professionele Elite Berg trampoline, dus jumpen maar! Of pak maar eens één van onze toffe Berg skelters (vrij te gebruiken voor onze gasten) en verken ons bospark!