Speel samen een potje Padel

Padel & CrossFit

Een balletje slaan tijdens je vakantie? Dan kan! Op ons terrein vind je een indoor Padelbaan. Wie daag jij uit voor een potje Padel?

Yesss ook bij ons in het bos is er tijd en ruimte voor sportief vertier. Heb jij ook tijdens jouw vakantie zin om jouw sportprestaties hoog te houden? Of wil je gewoon voor de lol een balletje slaan? De CompeteClub heeft haar deuren geopend op ons Bospark in Nunspeet.

De CompeteClub is een combinatie van meerdere Indoor Padelbanen, CrossFit, circuittraining & personal training. Sport & social zijn twee belangrijke aspecten die je hier duidelijk terug gaat zien. Na afloop van je sportmomentje is er gelegenheid voor een drankje in de gezellige boslounge!

Wat gaat de CompeteClub in het kort precies aanbieden?

  • Indoor Padel (2 dubbel padelbanen en 1 single padelbaan).
  • CrossFit, circuittraining, small group training en personal training.
  • Koudwaterbaden en sauna’s.
  • Uitgebreide fitheidcheck-ups.
  • Sfeervolle boslounge voor een fijne kop koffie of een gezellige borrel.

De indoor padelbanen & het sportgedeelte zijn het gehele jaar geopend, op ons fijne Bospark! 

anaf eind april opent de CompeteClub haar deuren op ons Bospark in Nunspeet. De CompeteClub is een combinatie van meerdere Indoor Padelbanen, CrossFit, circuittraining & personal training. Sport & social zijn twee belangrijke aspecten die je hier duidelijk terug gaat zien. Na afloop van je sportmomentje is er gelegenheid voor een drankje in de gezellige boslounge!

Klik hier om je eigen baan of uurtje personal trainiNg te reserveren bij de Compete Club >RESERVEREN KAN HIER <