Waar je lekker kunt ontspannen

Eetcafé BUITEN

Voor lekker eten en drinken kan je gewoon op ons park terecht bij eetcafé BUITEN! Of geniet in alle rust bij jouw accommodatie van onze afhaalservice.

Ons gezellige eetcafé BUITEN is vanaf 31 maart 2023 t/m 30 septmeber geopend, iedere vrijdag en zaterdag (keuken vanaf 17 uur geopend). In het hoogseizoen en de vakantieperiodes zijn de openingstijden ruimer, vraag ernaar in onze receptie.

Onze extra openingstijden buiten de weekenden om (keuken geopend vanaf 17 uur):

Hemelvaart & Pinksteren 2023

Hemelvaart

 • Donderdag 18 mei t/m Zaterdag 20 mei 

Pinksteren

 • Vrijdag 26 mei t/m Zondag 28 mei

Juni 2 wkd gesloten

De volgende weekenden is ons eetcafe BUITEN gesloten:

 • Vrijdag 16 juni & Zaterdag 17 juni
 • Vrijdag 23 juni & Zaterdag 24 juni

Zomervakantie 2023

Periode: vrijdag 7 juli tm vrijdag 21 juli => dagelijks geopend (maandag, dinsdag & woensdag gesloten)

Periode (bouwvak): zaterdag 22 juli t/m zaterdag 19 augustus => dagelijks geopend (dinsdag & woensdag gesloten)

Periode: zondag 20 augustus t/m zaterdag 2 september => donderdag t/m zaterdag geopend (zondag t/m woensdag gesloten)

  Leuk om te weten dat het Eetcafe BUITEN al vanaf 16 uur geopend is op deze dagen voor een lekkere koffie of een gezellig borreltje. Leuk om te combineren wellicht met onze (gratis voor gasten) pop-up SPEELHAL die dan ook geopend is. 

  Neem plaats op het zonnige terras of heerlijk binnen in ons sfeervolle Eetcafe en geniet ongestoord van een lekker drankje. Je kunt helemaal ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in de aangrenzende speeltuin. Of geniet binnen van een vers bereide pizza of lekkere burger.

  Je kunt ook genieten van een lekkere maaltijd bij jouw eigen accommodatie. Met onze afhaalservice neem je het gewoon mee naar jouw verblijf.

  Kies  bijvoorbeeld een van onze lekkere burgers (onze Vossenburger is een aanrader!), een goede pizza of een heerlijke Rendang. Ook aan de jonge vakantiegasten is gedacht. Zij kunnen kiezen voor een lekkere Kidsplate met patatjes, frikandel/kipnuggets/bitterballen & appelmoes.

  Bekijk de menukaart

  Bekijk Take Away