Waar je lekker kunt ontspannen

Eetcafé BUITEN

Voor lekker eten en drinken kan je gewoon op ons park terecht bij eetcafé BUITEN! Of geniet in alle rust bij jouw accommodatie van onze afhaalservice.

Ons gezellige eetcafé is geopend van april t/m september, iedere vrijdag en zaterdag. In het hoogseizoen en de vakantieperiodes zijn de openingstijden ruimer.

In de herfstvakantie is onze keuken vanaf 17 uur geopend op de volgende dagen: 

Vrijdag 21-10 & Zaterdag 22-10

Donderdag 27-10 & Vrijdag 28-10

Leuk om te weten dat het Eetcafe BUITEN al vanaf 15 uur geopend is op deze dagen voor een lekkere koffie of een gezellig borreltje. Leuk om te combineren wellicht met onze (gratis voor gasten) pop-up SPEELHAL die dan ook geopend is. 

Neem plaats op het zonnige terras of heerlijk binnen in ons sfeervolle Eetcafe en geniet ongestoord van een lekker drankje. Je kunt helemaal ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in de aangrenzende speeltuin. Of geniet binnen van een vers bereide pizza of lekkere burger.

Je kunt ook genieten van een lekkere maaltijd bij jouw eigen accommodatie. Met onze snackbarservice neem je het gewoon mee naar jouw verblijf.

Kies uit een lekkere burger (onze Vossenburger is een aanrader!), een goede pizza of een frisse maaltijdsalade. Ook aan de jonge vakantiegasten is gedacht. Zij kunnen kiezen voor een lekkere Kidsplate met patatjes, frikandel/kipnuggets/bitterballen & appelmoes.

Bekijk de menukaart