Geen moment verveling!

Animatie

Wat leuk dat je bij ons vakantie komt vieren! Doe je ook mee met het gezellige animatieprogramma vol leuke activiteiten?

Op Bospark De Vossenberg bieden we alle kleine vakantiegasten een nieuw en eigentijds animatieprogramma aan. Niet iedere dag hetzelfde, maar een toffe 'Vossenclub'. Dit is een (gratis!) uitleen- & afhaalsysteem waarbij je bijvoorbeeld stoere skelters, creatieve speelsets, sport- en spelmaterialen en nog véél meer mag gebruiken en uitproberen met je (vakantie)vriendjes. 

Maak jij gebruik van onze Vossenclub? Dan spaar je unieke Vossenmunten, welke je bij vertrek in kunt ruilen bij de receptie voor een supercool cadeau!

De uitleen van de Vossenclub is van maandag t/m zaterdag vanuit onze receptie (tijdens de openingstijden van de receptie). Lukt het jou om genoeg Vossenmunten te sparen?

VOSSENCLUB 2022

Programma hoogseizoen

Naast onze toffe ‘Vossenclub’ staan er nog steeds wekelijks in het hoogseizoen uitdagende buitenactiviteiten op de planning. Een gezellig knutselmoment voor de jongsten op dinsdagochtend om 10.00 uur. Elke zaterdagmiddag om 16.00 uur gaan we gezellig marshmallows roosteren bij het speelveld. Komen jullie ook? 

Iedere donderdagmiddag om 14.00 uur staat er een MTB-tocht op de planning in de Veluwse bossen. Je kan je eigen mountainbike meenemen of huren. Durf jij het aan?